Montessori DOUBLE

2 table 70x50cm

 

MATERIJAL: Visokosofisticirana plastika koja ispunjava sve zahteve EU (RoHS/ WEEE directives of the European Union)

Prvi deo table – KUĆA!

Osmišljen i napravljen da dočara detetu vizuelno kuću iz njegove perspektive. Ulazak u kuću zahteva otvaranje i otključavanje vrata, ukoliko je noć dobro će mu doći osvetljenje solarnom lampicom koja se u toku dana puni sunčevom svetlošću. Kada otvori vrata čeka ga iznenadjenjce ? Ulazi u kućicu, pali svetlo, odšnirava ili otkopčava jaknu, otpertlava ili odlepljuje cipelice i spreman je za igru. Odlazi stepeničicama do svoje sobe gde ga čekaju brojne edukativne igrice. Učenje oblika i osnovnih boja, sviranje gitare, okretanje mlaznjaka helikoptera lustera, okretanje točkova autića, povlačenje zvečke, uključivanje utičnice i kompjutera, rad na računaru-računaljci i sve to BEZ BATERIJA!!!

Drugi deo table – PRIRODA!

Osmišljen i napravljen da detetu što je više moguće približi prirodu i svet koji ga okružuje. Leptir sa magnetom koji pomera sitne loptice unutar lavirinta, ovca sa zvončićem, maca sa klupkom koja prede i igra se lopticama, zmija koja se povlači cik-cak, visoka žirafa sa povlačenjem gore-dole, brzi zeka koji označava početak trke, bodljikavi ježić, kružni pužić, šarena zebrica, panda koji hladi, sova sa ogromnim očima u kojima se može ogledati i sunce koje se otvara i u koje se ubacuju delovi voćkica (omiljeni deo table po oceni naših i mališana naših prijatelja).

Igrtačka ima svoju ručku koja joj omogućuje transport u kući, dvorištu, do prijatelja, kanap izmedju koji se skida kako bi se table polože na pod ukoliko se igraju mala deca, i originalnu kutiju u kojoj će tabla sa svojim uputstvom doći do Vas. Upustvo sadrži opis svakog pojedinačnog elementa, kao i njegov učinak u senzomotoričkom razvoju Vašeg mališana. 

Table su radjene na visokosofisticiranoj reciklirajućoj plastici koja ispunjava sve zahteve EU (RoHS/
WEEE directives of the European Union), može se koristiti u kući i napolju, otporan je na vodu i sunce, može i da pokisne ?. Čisti se dezificijentnim sredstvima.